Любов за гроші не купити,
Бо це не річ і не товар,
Її не зшити, не зліпити,
Вона - Божественний нектар.
Який летить з небес раптово,
Мов з меду зроблена стріла,
Проходить м'яко, поступово
У саме серце крізь тіла.
І там висить, мов подарунок,
У пляшці з бантиком вгорі,
Святий, цілющий порятунок,
Що гоїть рани всі старі.
Цей дар людей не вибирає,
Як їхній статус, імена,
І що таке користь не знає,
Ціни у нього теж нема.
Він дорогий, хоч безкоштовний,
Його не купиш, мов товар,
Солодкий, теплий і безмовний,
Садів Божественних нектар.
***