В кожного із нас є різні вади
В когось - в тілі, в когось - в голові.
Хтось нікчемно вірить гнилій владі,
Інший довіряється собі.
Важко час нелегкий пережити.
Бовтаємось ніби шмат в лайні.
Важко повернутися в Людину,
Легко підкоритися пітьмі.
Там де влада доброю буває,
Лиш для себе, жаль що не для Нас
Утікають засвіт в пошук щастя,
Шкода що сьогодні це про Вас.
Там де влада добра для народу
Сміх дитячий льється звідусіль,
Маєм гідність, честь, свободу...
Новий шлях дарує хліб і сіль.
Кожен з нас пізнати хоче щастя,
Жити в смак п'янкого почуття.
Де любов - реальність, перше гасло.
Вірність і свідомість - то життя.
Поспішай дістати запас СИЛИ.
Сила - то твій ДАР, а не резерв.
Сіль хай не тривожить живі рани,
Хай очистить вірний Новий шлях.
Борчук Сергій