Біситься бісиця у чужому тілі.
Гадючками в’ються похоті рядки.
Запаслись попкорном свідки й судді милі,
Та «кіна» не сталось, знанням завдяки.
Є така наука – гігієна зветься.
Мийте руки з милом, щоб не їсти бруд.
Не пускайте бісів в свою душу й серце,-
Не читайте творів, які сіють блуд.
Бігайте телятком по травичці свіжій.
Образи сакральні розмістіть в житті.
Роздаруйте людям білосніжну ніжність,
Може й стануть грішні трішечки святі.