Серце розривається,слізьми заливається,
ти щось намагаєшся мені сказати.
Серце розривається,по швах розлітається,
я ще намагаюся,тебе кохати.
Серце розривається,слізьми заливається,
я так тихо плачу,за тобою.
Серце хоче бачити,все тобі пробачити,
залишитися,на вік з тобою.
Ти поцілила мені,прямо в серце,
своїм поглядом,чарівним.
Серце плаче,і це не жарти,
все зникає,неначе дим.
Все зникає,а я чекаю,
до твого серця,стукаю.
Бо цілим серцем,тебе кохаю,
поки клубок розплутаю.
Ти поцілила,мені прямо в душу,
все болить,так болить.
Я у Бога,сили попрошу,
зупинити час хоч на мить.
Твоя врода,така чарівна,
ти як зірка на небесах.
Я люблю тебе_це не дивно,
загубив я,до тебе шлях.