Батьківщина - велике поняття...
Згадую дитинство,
сильні татові руки,
вони захищали, оберігали,
любили, піддержували...
Приходив з роботи
і кожного дня,приносив щось
їстівне
від чарівного зайця...
Бігла, раділа, вірила.
З покоління в покоління,
почуття дитинства не змінні.
Згадую, як мій малий зустрічав
вже мене з роботи, очікував
кіндер-сюрприз, дуже радів,
коли маленькі іграшки
не повторювались , а були інші.
Батьківщина - це ми українці, єдина родина...
Зараз у нас нелегке життя,
але ми віримо у краще майбуття,
покоління змінюється поколіннями
та прагнення до кращого життя
палає у душах наших,
ніби невгасима свіча.