***
Цілує кожну зірку місяць-легінь,
Щоразу, як готується до сну,
У захваті нічна світліє темінь -
Без Ваших поцілунків не засну...
***
Пошкрябали небо комети -
Так рвались торкнутись землі.
Вивчаємо інші планети
Здіймаєм увись кораблі...
***
Надовго правди не сховати,
Як сонце й місяць назавжди́.
Потрібно це запам'ятати,
І гідні лишити сліди.
***
Вмостилась ніч на плечі вечорові,
Зливалася із милим воєдино -
Вчувалися палкі слова любові,
А я до вас думками й досі лину.
***
Все проходить - радість і печаль.
Нас відсіє космос, як піщинок.
Щось збулося, не збулось, на жаль?
Лиш любов лишає слід зоринок.