Темне небо, червоні спалахи
Фіолетовий лазер, ракетні залпи
Міна у полі, ще одне тіло
Привид на небі, мертвий упирок
Солдат взявши зброю, вже не людина
Виконуй наказ, ти у рабстві, тварина
Привид у небі, падаюча пташка
Вертольоти, обстріли, жужіння комарика
Барна стійка, згорівші танки
Падіння моста, життя камікадзе
Каміння у руці, залізна каска
Хрест на землі, надгробок окупанта
Постріл обойми, піхота, відміна
Оточений герой, острів зміїний
Передсмертні слова, ніякого страху
русский военный корабль, иди ***