Чорнобровий Герою, спасибі тобі
За цвітіння добра на планеті,
Яке своїм майбутнім в важкій боротьбі
Заслонив від жорстокої смерті.
Ти ще юний такий, доброта у очах,
Серце сповнене мрій та любові.
Тебе біль не зламав, не зігнув тебе страх,
Ти не здався московському псові.
Нарачена в сльозах, жаль і смуток в батьків,
Бо чекали тебе вінувати,
Дочекатись від тебе дочок та синів,
А не ямі сирій віддавати.
Ми довіку в боргу перед серцем твоїм,
І допоки земля буде жити,
За життя без сирен, мирні сни і гаї
Будем вдячно за тебе молитись.
Під салют, по-геройськи у вічність здійнявсь,
Небеса з нами слізно ридають...
Але сонцем, дощем повернешся до нас,
Бо Герої повік не вмирають!
9.5.22.