Нарешті Світ побачив
Справжню Україну..
Без боягузста , фальші,
Незалежну , сильну !
Так, Світ розплющів очі
На нашу біль та й втрати ,
Від раші злочин - бачить ,
І що ми усі - Солдати !
Згуртованні , незламні
Незкорені та й мужні,
Боронимо ми землю
Свою ...
Орків б'ємо потужно.
Хтось зараз партизанить
Там де зібрався ворог ,
А Хтось допомагає
Знедоленим від болі.
Згуртовані , незламні
Незкорені та й мужні,
Боронимо ми землю Свою,
Бо ми усі Солдати.!