Твій татко тебе любить,
Твій татко зустріч жде.
А те що ви не разом
Це все, повір пройде.
Ти надішли малюнок
Де рученька твоя,
І сяє сильно сонце,
І квітка розцвіта.
Ти надішли малюнок
Де в колі разом ви
Тримаєтесь за руки
Під небом голубим.
І буде цей малюнок
Сильніш за всю броню.
Сховає твого татка
В запеклому бою.
Ворожому снаряду
Його не подолать.
І стануть ряд за рядом
Всі татки воювать.
Так, буде Перемога
Вернеться татко твій
І буде в тебе змога
Малюнок взяти свій.