Кожна собака має особистий поводок
коли хазяйка за шию дуже сильно тягне
нервує жваво цей з хвостиком дружок
він як можно швидше вирватися прагне...
Кожна собака має як тюрму намордник
і ненависну пастку зняти лапами захоче
і свого добивається волохатий шкодник
а потім посміхається коли дивиться у очі...
Кожна собака має жорсткий гребінець
і якщо не розчісувати їй шерсть хвоста
відтоді ранкова прогулянка піде нанівець
адже очікує хазяйку з краплями помста...