Нам із війни – лише одна дорога:
ПЕРЕМОГА
Коли рашист втече, або – загине,
Зовсім згине, -
Він українців розлютив і Бога,-
До порога –
Не пустим більш знущатись з України,-
Випрем в спини!
Нема для них пробачень на століття:
За жахіття,
Які вони накоїли над нами,
З їх катами,
За долі всі понівечені, вбиті,
Недожиті,
Російськими кривавими руками,
Вояками.
Загарбника обличчя світ вже баче -
Надзвіряче,
Хоч – звір його сховать шукає змоги,
Застороги,
За підлість і підступність всю, тим паче,
Всім «віддяче»
Народ і ЗСУ, здолав вимоги,-
ПЕРЕМОГИ.
Нам із війни – лише одна дорога:
ПЕРЕМОГА
Коли рашист втече, або – загине,
Зовсім згине, -
Він українців розлютив і Бога,-
До порога –
Не пустим більш знущатись з України,-
Випрем в спини!