Нехай здійсняться світлі мрії –
Твої, мої, її, його,
Аби пройшли часи лихії
І вже впродовж життя всього
На світі цім не наставали
І навіть на коротку мить,
Щоб всі ми в щасті поживали,
Допоки серця стук звучить.
Нехай здійсняться світлі мрії,
Що кожен якось загадав,
І сподівання, і надії,
Які у серці назбирав
Для того, щоби їх здійснити
У певнім місці, в слушний час
Для того, щоб на світі жити
Так, як бажає кожен з нас.
Нехай здійсняться світлі мрії.
Хай гріє лагідне тепло.
Хай люті скінчаться стихії,
Неначе їх і не було,
Стихії злигоднів, нещастя,
Хвороб і війн на цій Землі,
Щоб люди всі пізнали щастя
На ній – дорослі і малі.
Нехай здійсняться світлі мрії,
Що загадали ми усі.
Нехай вони здійсняться всії
У нас у всій своїй красі,
Що з них, неначе сонце красне,
Вогнем палким палахкотить,
Щоб цінували ми прекрасне
Своє життя усяку мить.
Євген Ковальчук, 01. 01. 2021