Минає рік старий.
Приходить рік Новий
До кожного із нас
У всій своїй красі.
Ми віримо усі,
Що з ним настане час,
Що лихо віднесе
І щастя принесе
Нам в душі та серця.
І будемо з ним жить
Усі ми кожну мить
До самого кінця.
Здійсняться мрії ті,
Що кожен з нас в житті
У серденьку трима.
І серце золоте,
Мов квітка, розцвіте,
Хай навіть і зима
Надворі нині в нас.
Я певен, що цей час
До нас усіх усе ж
В цю світлу мить зими
Прийде́, і будем ми
У щасті, що без меж,
В цім світі жить не рік
Лише, а цілий вік,
Цілісіньке життя.
Новий рік обіця,
Що прийде все ж мить ця
До нас без вороття.
Євген Ковальчук, 30. 12. 2021