(за Валерієм Малишевим)
Дивлюсь на Тебе і милуюсь щогодини, –
Непередавана Твоя краса!
Напевне, як і зовнішність Твоя вродлива,
Така ж прекрасна і Твоя душа.
І особистої душевної скорботи
В Твоїх очах таїться глибина.
Неначе Ангел, – тиха, чиста Ти й пригожа,
Як жінка, – ніжна, скромна й чарівна.
Хай на землі ні різне зло, ані скорботи
Твою не заплямують чистоту!
Хай кожен, хто Тебе побачить, славить Бога,
За те, що Він створив таку Красу!
24.11.2017
(з російської)