730/456/168
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
МОСКОВСЬЙ-ЛЕНІНГРАДСЬКИЙ ЛОСЬ
–
ХУЙЛО МОСКОВІЇ ВЛАДІМІР ПУТІН.
Московський-ленінградський лось – ХУ*ЛО московії владімір путін.
Свята Держава Україна збережеться та її народ!
Росія та її царьки всякчас жили в своїй дебільній люті.
Блаженний Мій народ – повік-віків вартую Божих Нагород…
ПУТІН – “ГОЛУБ МИРУ”.
Пітін на Земній Планеті – “голуб миру”.
Путлер на Святій Землі – це дідько з аду.
Біситься ХУ*ЛО в своїй “країні” з жиру
Й сотворив кацап таку ж в росії банду…
БРУТАЛЬНЕ ВТОРГНЕННЯ
–
РОСІЇ.
Брутальне вторгнення росії в Україну відбулось,
Коли ХУ*ЛУ московському з’явилася примара з пекла,
Мов путін на Землі – царьок з свого болотяного царства.
Тому війною вторгся Божий Край – московський-ленінградський лось…
Мій народ – Я, Андрій Рогуля Дух Святий-Володар Світу й Мій народ вкраїнський!
Мій – це Бог Отець, Бог Син Ісус Христос і Дух Святий-Людина Бог Андрій Рогуля!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
24.11.2024 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)