[Verse>
У великому місті посеред ночі,
Блукає самотня душа, що бажає тепла.
Серед сяйва вогнів і шуму вулиць,
Вона шукає злітні крила й світлА.
Під світлом ліхтарів, у провулках тісних,
Тінь самотності плететься у кожен куток.
У великому місті, де кінчаються сни
У розбитому серці поселився смутОк.
[Chorus>
Мертве місто вип’є пусту душу до краю
Йому так шкода, що воно помирає…
Воно помирає і йому так шкОда
Залишати тебе в обіймах кам’яної вроди.
[Verse>
Серед тисяч облич незнайомих образІв,
Самотня душа шукає дорогу творця.
А вітер несе спогад про втрачених друзів,
У великому місті, де розбиті серця.
Але в самотності теж можна знайти сили,
Піднятися вище за височість хмар.
У великому місті, де все тече й минає,
Самотність і любов сплітаються в живий дар.
[Chorus>
Мертве місто вип’є пусту душу до краю
Йому так шкода, що воно помирає…
Воно помирає і йому так шкОда
Залишати тебе в обіймах кам’яної вроди.
[Verse>
Але в самотності теж можна знайти сили,
Піднятися вище за височість хмар.
У великому місті, де все тече й минає,
Самотність і любов сплітаються в живий дар.
[Chorus>
Мертве місто вип’є пусту душу до краю
Йому так шкода, що воно помирає…
Воно помирає і йому так шкОда
Залишати тебе в обіймах кам’яної вроди.
https://www.tiktok.com/@greydayman