До осені щедрим женихом вересень прийшов
адже очікують на клумбах ще не зав'ялі квіти
і щоб прикрасити дерева врем'ячко знайшов
бо листям жовтим хоче її серцем оволодіти...
В руках тримає вересень ще грону винограду
а на тарілці поруч лежать смачні медові груші
а потім разом з вітром заспіває тихо серенаду
з сльозливою мелодією щоб припало до душі...
Від теплих слів у осені вмить серденько розтане
вона відразу в вересня по самі вуха влюбиться
від цього теплий оксамитовий сезоні настане
напевно дуже скоро в них свадьба відбудеться...