любити значить не кохати
не гаяти світів людських сплетінь
загоїться утрата мов за грати
у чарах скотиться казан дарів
любити значить не прощати
у гвинтокрилах щастя та скорбот
пізнати істини де сніг лапатий
ламає замок із людських турбот
любити значить не кричати
і звідусіль шукати вечорів
як уві сні заплаче і почне співати
дівчина в думці і в очах сумлінь
любити значить здобувати
красу небесну й те тепло
у вирій навчимо ми відпускати
забуте й видавлене мовби скло
любити значить величати
у сяйві променів світів панських
у наймитах в неволі не волати
у жеврій пошуку знайти чинних
любити значить почуватись
як серце лагідне таємне вже
флюїди радості нам здобувати
у лоні щастя лиш невже
любити значить цілувати
у барвах дотиків чуття стрімкі
ледь подихом уміти чарувати
в ментолах затишку лиття терпкі
любити значить доторкатись
і почуватись в гранях поза меж
в реальності буття реалізувати
і візуально бачити як йти до веж
любити значить потурати
у росах вишукано понести
свій хрест у лаймі досить вже шукати
дзвінкою долею в життя внести
любити значить не кохати
у суперечності думок палких чуттів
у мальвах сумнівів лише кохати
кохати раз і назавжди в стрімких світів
31.01.2020