2 тигри запряжені в старий віз
ревуть під скрип дерев’яних коліс.
Я сіно везу через гущу лісів,
в кущах занімівши сірий вовк аж присів.
Присів й зрозумів, що поживи не буде,
2 тигри скажені ревуть й скалять зуби!
Від жаху звірятка великі й малі…
«Куди ж ви? Куди ж ви?» … Ого!.. В далині.
2 тигри ревуть й тягнуть віз через ліс,
я сіно везу, був хороший укіс.
2 тигри не можуть на місці сидіти,
я поглядом їх заставляю терпіти,
та рвуться 2 тигри на волю вже знову,
а я мушу сіно привезти додому.
Бо дома овечка, коза і корова
та й треба сусіду привезти ще дрова.