Надзвичайна історія
Написання послання " Із вічності знання..."
Написала на одному подиху його я,
Коли згадала
Елементала,
Подумавши, що звідти
Ідуть мені послання,
А це Астрал,
Низькі вібраціїї,
Зайшла в пошукову систему,
Щоб знайти приємну картину,
То зникло все послання,
І знову спочатку,
По пам'яті його написала я,
Це пишу наставлення,
Щоб не згадувати,
Чужі хвилі, чужі частоти,
Бо з Ментала черпаєм ми знання
Про Вселенське життя
Тільки Богодухи
Можуть відкрити таємниці буття,
Земного і неземного...
Тільки так приходять відкриття
І яблоко звідти упало Ньютону( а не в саду).