Як хочеться бути ближчою до твоєї насолоди, подарувати додаткові часи щастя! Самим подихом прохожу крізь твоє життя, щоб знову зрозуміти натхнення, бути осінню для мислення та весною для раптової радості. Мрію пригорнутись до твоєї вірності, притиснути твою щирість, обійняти твою добру посмішку та поцілувати твою гуманність.
Це дуже просто - адже я твоя думка!