Чому мене лишила покинула собі
Не пожаліла не вберегла розвіяла
Залишився в житті неначе кущ на горбі
Чом доле нерівну боротьбу затіяла
Все частіше налітають холодом вітри
І розривають на кусочки грішну душу
Січе дощами і тушить багаття-костри
Від всього на небесах рятуватись мушу