Як хочеться щоб уночі з небес зоря
Упала в руки вогником іскристим
Лики наші омили ріки і моря
Пройти життя щоб шляхом не тернистим
Щоб розцвіли з іскринок як в раю сади
Весна прозоро хай навкруг живіє
Діждемось з неба живодайної води
І кожен з нас тому всьому зрадіє
Підіймем руки й очі до святих небес
До височин до зоряних в молитвах
Подяка до Всевишнього що Син воскрес
Він вистояв у нелюдських гонитвах
В життя людського тисяч-тисячі доріг
Та головна у кожного єдина
Коли раб божий подолає свій поріг
Нехай мислить хто Бог а хто людина