в великих просторах інтернету нікуди подітися. утікти від себе.утікти від тебе.втікти від своїх слів. від твоїх.важко забутись наодинці. я мовчу? так треба. але без тебе, як без неба. ніч. а спати не хочеться. ти мучишся, хіба я винна? і не посипай мені рани цукром. болить. просто будь поруч. зрозумій мене. мені воля дорога- не забирай її у мене. я задихнусь без волі, але і без тебе. не вини мене. я не відьма. я не винна, що Крук полюбив Вольну Птицю. збагни мене. прийми мене. таку як є. хоч поки і без крил. піділися своїми крильми.ти хапитаєш де мої? ти ж знаєш коли я їх відттяла. поможи мені.