Люба! Твір, безумовно, цікавий. От лише в моєї колеги по літоб'єднанню точнісінько його оригінал українською, який вона використовує, як свій (вона наша місцева гумористка) Вибачте, але я абсолютно спантеличена. Навіть оцінювати не здатна. Скільки разів чула його в авторському виконанні...
Любов Іванова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А нічого дивного немає.. І у вашої колеги.. і у мене - написано на тему одного і того ж анекдота.. Практично усі до однієї мої гуморески написані після прочитання анедотів..(Я і на своїй сторінці у візитівці написала, що пишу анекдоти у віршах).. Єдине, що можливо їх класифікувати треба не як гумореска, а відносити кудись в інду рубрику? От яка тема зачепила мене, ту зразу ж формую у віршовані рядки.. Дуже шкода, що не читала варіант вашої колеги на українській мові.. Звичайно, якшо вона член літературного об"єднання, то там має бути - ШЕДЕВР.. Я ж настільки самоучка, що не претендую ні на оцінку,ні на захоплення.. Але дуже дякую, що читали.. Якщо розмістите у мене варіант вашої колеги- буду дуже вдячна... Ця гумореска зареєстрована на сайті СТИХИ.РУ 10.12.2009 р. (посилання http://www.stihi.ru/2009/12/10/616.. Отримано авторське свідоцство.. Я точно не займаюся плагіатом.. Напевно ми з нею читаємо одні і ті ж анекдоти...(Не розумію, чому сайт видає замість цифри 8 у посилання - якаогось смайлика.. видно вони так роблять заборону на розміщення посилань.. там цифра вісім)
обов"язково купив би збірку Ваших гуморесок, Любочко
Любов Іванова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Володю... Я ж не друкуюсь ніде..Збірок - немає.. Все моє - на цьому порталі, на сайті СТИХИ.РУ .. на сайті ОДНОКЛАСНИКИ (в групах).. на сайті МОЙ МИР (в блогах).. І все.... Не доросла я ще до збірок..(на моє власне переконання) Щиро дякую і за прочитання, за відгуки.. за підтримку...за високу оцінку мого крапу!!!