Не приходи до мене ти щоночі
І боляче мені знов не роби
Бо вже не мої ти цілуєш очі
Більш не побачиш ніжної краси.
Я закриваю свої очі
І знову бачу образ милий твій
Не приходи до мене ти щоночі
Ти вже чужий , далекий - ти не мій!
Ти не торкнешся вже мене рукою,
Й не скажеш більше: - я тебе люблю!
Я прошу в тебе крапельку спокою,
Щоб не ятрив ти рану знов мою.
Не приходи, благаю знов у Бога,
Не згадуй більше дівчинку свою.
Назавжди розійшлась наша дорога
Мене залишив по житті іти одну.
Тобі лишень я щастя побажаю:
- ЇЇ кохай і болю не завдай
Тепер про тебе я назавжди забуваю
Не приходи у сни, ти чуєш? ПРОЩАВАЙ!