Сумарно рік прийшов нам днем нудним,
У ретардації застигло наше місто.
Я почуваюсь в світі трішечки дурним
І безвідмовно світлим егоїстом.
А все іде неначе і дарма,
Провадить в безсенсовності до пекла
Та рулить всюди Королівночка-Брехня...
Повсюди сутінки насунулись безсмертні.
І сум накинувсь щедро навісний,
Навколо скреготу я чую дике ехо...
Наш світ зробись у безвісті пісний,
А ми - черствими й від усіх далекі...
03.01.2011 року Львів
Андрію! Є такі слова в Біблії, що світ цей проходить і похоть його (в Апостолі зазначено). Христос сказав, шо світ цей пройде, а Його слова не пройдуть.
Те, що навколо нас - це ніби віртуальна реальність, яка сьогодні є, а завтра її немає.
З повагою, Сергій.
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00