заварю чифір революції
в момент нахабної кризи.
а навколо резолюції
віддають хвалу катаклізму.
це не демонстрація
награної цнотливості.
це оголення гіркоти і правди.
поряд з доброю волею сирості
не пройти без гною святості
по землі, що стала лускатим пилом.
не минути й радощі
у час дєрзості і тиші приливів.
вибухом натхненної здатності
в народні гуляння пускаюсь.
у зупинці зрадливій і стадності
вони, втомлені, кричать про зраду.
а я дотримати намагаюсь
свого чифіру гіркоту
що пробирає і серце і мозок,
і найбільше берегу
свідомості вільної посох.
бо не варто навіть надпивать
для молитви бляшанкам порожнім.
Революція - це не стандарт.
Революція своя в кожнім.