Як добре,що можна практично в будь-який момент запхнути у вуха «вкладиші».І насолоджуватись…
Вибираю пісню,яка підходить під настрій чи яка здатна змінити його,якщо він поганий,натискаю кнопку Play,заплющую очі,і вже з перших акордів поринаю у інший світ…У той,який сама собі обрала…
Він буває різним(хоча майже завжди є приставка ROCK)):
-сповненим лише кольорових нот…слухаючи,складається враження,що з динаміка вилітають,а потім стрибають по кімнаті,оточуючих,рожеві,фіолетові,блакитні,оранжеві,салатові ноти…вони такі веселі…хі-хі…
-божевільним…слухаючи,сама починаю стрибати,як ті ноти.голосно підспівую…
-серйозним і дорослим…слухаючи,замислюєшся,знаходиш відповіді,робиш певні висновки.
-заспокійливим і розраджуючим…слухаючи,розумієш,що,можливо,й справді не все так погано як здається.
-сумним…мені легше плакати,коли я не чую своїх схлипувань…
-новим…понишпорю п’ять хвилин в інтернеті і крапля креативу з’являється серед щоденного,рутинного.
Ні,я ні в якому разі не роблю собі ідола.Добре,знаю про усі недоліки.Але сьогодні обійдусь без критичних публічних оголошень.
Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ,МУЗИКО!!!
I LOVE YOU,MUSIC!!!
Ніколи не дізнаюсь про почуття Музики до мене…Проте,ось вам ще один плюс:не буду чути про відсутність взаємності,а незнання все ж краще,ніж відмова.
P.S.Нарешті завершився піст і я не буду чути від мами: «Негайно вимкни!»
Як добре,що можна практично в будь-який момент запхнути у вуха «вкладиші».І насолоджуватись…
Вибираю пісню,яка підходить під настрій чи яка здатна змінити його,якщо він поганий,натискаю кнопку Play,заплющую очі,і вже з перших акордів поринаю у інший світ…
Це так про мене...
placebo відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00