Спитаєте: яких переконань?
Чи скажете: якої ідеології?
А мені начхати на припартійнуту срань
і на абсурдність неабстрактної логіки.
Мій напалм очищає руїни душі від рейдерів,
дійсність- для нервів хук!
"Nihil!"
до божевілля
б"є нелогічністю,
його колір -
звук.
"Nihil!" -
заклик до дії у лоні бездії
і
НАВПАКИ.
Я ще й досі прагну надії
людської
в зневірі
для щелеп надійності.
Скажете про перспективи ринкової економіки,
чи прочитаєте на півтора роки забудови план?
а я зробив би все, щоб звільнити центри офісні
і щоби вони
належали бомжам.
я зроблю все,щоб вирвати штучні квіти
з могили своєї
на смітнику;
слово "кар"єра"
і досі
останнє
в моєму
словнику.
Егей! пані проститука,
чи то не для Вас мої гімни??
Ей! товариш майоре!
чи не Ви, напередодні, мене вбили?
в моїх штанях грає Бетховен
якусь тупорилу й величну сонату.
я ріжу вени, щоб притупити рот душі,
визволяю абстрактну гранату-
суть . від жорстокості й метушні.
і напившись блукаю нічним містом й співаю свою бентежливу пісню::
"Йохохо!
і пляшка коктейля Молотова
,спалений банкомат
йохохо!
і все чудово-
довершений поетичний акт."
На втіху Шекспіру шукать Десдемон чи,
творить
небезпечні сюжети?
а спробуй, плюнь на гроші, славу
й амбіції, на фальшу трон
на шляху
Любові і
Смерті.
мій Апокаліпсис - ось
моя ідеологія..
А вот это уже действительно круто...верные мысли.-Зачем пририсовывать в эгрегориальные рамки?Смысл?Разве что для создания иллюзии удовлетворения своего самолюбия...забавно.
Одно из лучших произведений,которое я тут видел.)
C3H5(ONO2)3 відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00