Тарасе...
Тебе Земля Велична Породила
Черкаси.Київ.Свята Русь...
Вся Земля тебе любила...
А все ж на Україну повернувсь
Над Каневом нахмурив свої брови
Над Дніпром поринув у Віки...
Дзвенять і голосують тобі дзвони
Благають у Кирилівку прийти,
В Моринці іти!
Щоб подивиться Землякам у вічі
Щоб Україні знову розцвісти...
Тарасе!Тебе люблять і шанують
Черкаси.Україна.Всі Брати...
Тарасе!Тебе Шанують...
Всі Черкасці - Козаки...
Всі Українці - Козаки!
Тебе Земля Велична Породила
Черкаси.Київ.Свята Русь...
Вся Земля тебе любила...
А все ж на Україну повернувсь
Додому повернувсь ...
В наші серця вернувсь.
Вернувсь.