Сьогодні сніг вже падати надумавсь,
Морози сильні завтра нам дають,
Лиш мрії наші аж ніяк не збулись -
Постійно надихаємось у творчий путь...
Наш час бреде... На носі срібний іній -
Немов в комах щодеденна метушня...
Я хочу забрести на ту вершину синю,
Щоб не дістала нас заїжджена брехня.
23.01.2011 року Львів