Шумить під вербою
Кужілка -
Невидима нитка прядеться.
Це Король
Конопляний,
Це Король
Полотняний
Узявся надбати прозорих
Сувоїв.
Заплуталось в нитках
Волосся -
Чи промені Місяця-Сонця?
Це Король
Полотняний,
Це Король
Конопляний
Засновує Місто
Жагучим Серпанком.
Веретенце співає
Під серцем.
Зітхає душа
Вишивана.
Це Король
Конопляний,
Це Король
Полотняний
Під лісом кав*ярень
Чекає свою
Королівну.
Присвячується О.З. Розташований вірш з дозволу атора.