***
Успішність людини залежить не тільки від її обдарованості та наполегливості, але й від уміння тверезо мислити.
01.02.2011 року Львів
***
Гра людського життя завжди смертельна.
01.02.2011 року Львів
***
Життя може закінчитися тоді, коли цього найбільше людині не хочеться.
02.02.2011 року Львів