Цей світ жде своїх героїв,
Але я не з тих, хто його строїв,
Під чужим ім’ям я не підпишу,
Я лиш за себе в нішу вношу.
Я не лідер, я лиш наступний,
Я не скеля, але не приступний,
Я не слава, але я вдача,
Поставив питання ось тобі здача.
Я не той хто буде тікати,
Просто боюсь. Медичні палати,
Удар нижче пояса це неприємно,
Знову встаємо, знову встаємо.
Легко впасти, важко вставати,
Попав на бій без права на мати,
Попав у вирій подій я з кінця,
Але розберусь тут без знавця.