***
Злочинність - це одна з форм прояву зла, яка може проявлятися в найгіршій її сутності.
20.02.2011 року Львів
***
Зло - це нематеріальний прояв діяльності людини, яка в більшості випадків діє егоїстично тільки в своїх інтересах.
20.02.2011 року Львів