***
Смертність людського тіла очевидна.
04.03.2011 року Сокаль
***
Навіть сліпий може побачити неміч свого тіла - тільки черствий може заперечувати цю істину.
04.03.2011 року Сокаль
***
Далеко не кожен здатен заглянути смерті в вічі, адже більшість боїться її, як пекла.
04.03.2011 року Сокаль
***
Людина гадає, що на той світ забере все - візьме тільки кілька шматочків дерева і матерії.
04.03.2011 року Сокаль
***
Єдине, що насправді потрібно людині в житті - це два метри на метр і на п'ятдесят сантиметрів...
03.03.2011 року Сокаль
Прийми наші співчуття і добрі слова підтримки:
ти побачив тілесну смерть а не розгледів душевного народження. Розваж, яка багата душа у твого дідуся, яка багата память... Помолися за нього щиро-щиро...
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Так і робимо. Просто свої роздуми я снував в тому руслі, що людина не може забрати в гріб багато
Андрію! Не зовсім вірні міркування. Якраз ми і є вічні, навіть якщо цього не визнаєм! Душа наша вічна, тіло ні. Кожен в житті може вибрати, що він бажає: земні блага, чи вічні...
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00