Пі.Ес. ______
Я не прийду на похорон до тебе..
Твоє життя давно вже не моє..
І жодних спогадів від тебе нам не треба..
«Ти – не живий!!» - у мозок душа б*є..
Труна холодна із шОвкових троянд
І твоїх слів нікому не відчути..
Процесія із погребальних ламп
Іде.. доки матері плач скорботний чути..
Ти жити хотів і спалив всі хрести..
Навіть ті, що я дарувала..
Я прокляття наслала, за це і прости –
Все життя я ж тобі все прощала!!
У вінках відчутно насолоду..
Надгробок злитий з срібла в ланцюги..
Ти отримав спокій у винагороду
За брехливі і підступнії роки..
Я це не бачила.. мені переказали..
Як ти, закривши очі, вже навік,
Зрадливо посміхався, коли тебе ховали..
Коли закрив труну твій ліпший друг..
Я за тебе поставлю свічку в церкві,
Якщо, звичайно, одна туди ввійду..
Душа мерця не в Пеклі, а на Небі,
А тіло, поки, спочиває у землі..