Нема життя, немає повної свободи,
Нема кохання - спить байдужість коло нас,
Жорстокість пише вбивствам дикі оди -
Багач будує у помпезності Парнас.
Нема кохання - черствість божевілля,
І подих егоїзму теше нам труну...
Нема кохання - всюди рабство, вілли,
Які вривають вольтову дугу.
Нема кохання - дикі пофігісти
Полонять всіх балачкою про світ
Нема кохання... Зради з футболістом
І вічний у кар'єрі цій політ.
Невже нема кохання?
02.04.2011 року Львів
солідний вірш я аж призадумалась...стільки навколо якогось егоїзму, байдужості... Але,Андрію, вище носа! Кохання є! Це доведено не одним поколінням людей
jaryj відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Будемо надіятися, що так і буде. Дякую за коментар