Цикл "Велична Сокальщина"
Неначе човен в тихім морі,
То виринав, то потопав...
Тарас Шевченко
Заграва грає гучно у гугняві,
Гряде останній промінь сонця в далині,
На дискотеку вже збираються чорняві
Та сон чіпляється очей моїх.
Понуро робиться у тім Сокалі
Лиш повний місяць світить на шляхи,
Вдягнула темінь із зірок коралі,
Вквітчалась бубликом ураз ясним.
Бліденьке світло б'є в містичну пору...
Стемніло повністю, тихенько навкруги...
Одні лишились хмари, наче море...
Заснуло все і ти смачненько спи...
16.04.2011 року Сокаль