Наповнивсть Буг невпинним співом -
Повсюди кумкання зібралось весняне,
Чудовий хор і різнії мотиви
Нам свята дух сьогодні принесе.
А там тюрма, за нею міст і вигин,
Забужжя кличе річку у подальшу путь...
Чудовий хор і різнії мотиви
Все далі співи і веселощі несуть...
Лиш сонце сіло за чорняві хмари
І дощ поволі на земельку накрапа...
Чудовий хор із Воскресінням нас вітає -
"Христос Воскрес!" - вітає нас земля.
24.04.2011 року Сокаль