Любов моя ніколи не згасає,
тебе кохатиму у снах і на яву...
В твоїх обіймах прихистку шукаю,
В пориві вітру подих твій знайду.
Люблю тебе у смутку і у щасті,
Твій погляд ніжний кригу розтопив,
З тобою разом подолаємо напасті -
Тебе такою я навіки полюбив!
30.04.2011 року Сокаль