Кохання твоє мою душу гріє
Обох зігріє нас любов
І зимний холод снігом перевіє
Тепло весни приходить знов
Себе не буду віддавати болю
Ти вітре буйний шелести
Ми взявши рука в руку із тобою
Прокладемо шляхи в світи
Над нами завжди голубіє небо
Достиглі у садах плоди
Багатства всі земні лише для тебе
Тому що світ це тільки ти
Не за горами знову жовта осінь
Ключ журавлиний відліта
І на шляху життя ще горя досить
Та в краще вірить навіть птах
Відкрасувалися у полі квіти
Стерню вже снігом замело
І доведеться зиму полюбити
Вернеться літо і тепло
І знову порадіють сонцю квіти
Не бійся сніг не замете
Я хочу все життя тебе любити
Як вітер листя золоте