Тихо схиливши голову,
зі словами "прощавай" обернусь,
а в серці жервіє надія
моя і твоя, та я не вернусь.
Пробач за тривоги, за незгоди пробач,
і по щоці тихенько збігає сльоза,
та попри те, що тебе я люблю
від тебе звертає стежина моя.
Прощавай, моя надіє,
прощавай, памятай
про дружбу, братерство, любов...
Памятай і... Прощавай...