Знаю, що ти не мій,
Ти для мене чужий.
Моє серце сильно б’ється,
Та деколи, може, і це здається.
Бачились з тобою ми не раз,
І все змінилось за цей час.
Та ж мене тоді щось зачепило,
Що від всього світу відвернуло.
Зрозуміла, що в тебе закохалася,
З тобою би на все життя зосталася.
Серце своє, як сувенір, тобі я віддала.
Що більше так не покохаю - точно знала.
Тепер я буду шукати тебе серед лісів,
Щоб ти прийшов і обігрів.
Буду голосно ім'я твоє кричати,
Щоб ти почув, як я вмію кохати!