усе на купу ніби на замовлення
чужі проблеми і мої доповнення
така розхристана
шарфи кульки дослідження
двійки трійки хронічні вже запізнення
хвороби близьких сльози ніби з попелу
стійка чітка піднята сонна з погребу
карають дні вербальні запозичені
усе на купу хоче пережити це.