Колись говорили, що сильна,
І варта цілого світу,
Що ніжна,добра, вродлива...
...здається, було це влітку...
А зараз - погляди, речі...
Так мало зустрічних смуг!
Можливо, ніщо не вічне...
...а сніг поривався..друг...
Покинути б зиму! Лишити!
І досить заварювать чай!
Напевно, дурна дитина...
...Кортіла весну стрічать...
Даремно чекала приходу,
І звала щастя у дім...
Колись говорили про вроду...
...пройшло вже багато днів.