***
Не ошукай мене і не згуби,
любов мою не перелий у сльози.
Не дай мені напитися журби
й душі замерзнуть від морозу.
Не розлюби мене, бо світлий день
навіки ніччю в моїм серці стане.
І навіть ніжністю своїх пісень
мене не збудеш в голубий світанок.