Будь мені другом. Розмовляй зі мною годинами,
умій співчувати мені та слухати.
Будь завжди першим, а не другим, будь єдиним.
Будь терплячим. Будь мені батьком,
коли я,
мов маленька дитина, бешкетую, гніваюсь,
не піднімаю слухавки.
Будь мені наставником, вчителем,
персональним гуру.
Коли я в своїх почуттях боязка та неграмотна.
Будь мені надійним плечем, стіною, муром.
Будь мені океаном, на берег якого я завжди прийду.
Будь мені, мов ліки, мов життєдайна мікстура.
Будь моїм серцем і пам'яттю.
Загоюй рани і відвертай біду.
Будь завжди мій, лагідний, ніжний.
І будь сміливим, рішучим, гречним таким,
щоб на місце мене й усі речі поставив.
Будь вільним,
не залеж від обставин та віку, будь поряд.
Будь надійним. Будь мені чоловіком. В радості й горі.